Het dilemma van de Via Verde.

 

 

SAM_7325.JPG

22h30 ’s avonds – let op kleding van de terrasganger – en tv omwille van voetbal 

SAM_7327.JPG

’n autostrade in gravel als fietspad

SAM_7332.JPG

Mooi plaatje op slingerend fietspad 

SAM_7336.JPG

Begroeiing neemt de overhand.  Even verder slaan distels en scherpe bloemen voortdurend tegen tassen en benen 

 

 

 

Advertenties

4 gedachtes over “Het dilemma van de Via Verde.”

 1. De heren zijn weer weg. Maar aan de commentaar te horen moeten ze nog wennen aan de nieuwe situatie. Wegen zijn niet goed, distels aan de kant van de weg, diepe gaten ,…
  Je kan ook zien dat Jos wat meer moeite gedaan heeft om zijn conditie op peil te houden. Ik zorg dan ook steeds voor veel tegenstand op het kanowater. Hij plukt er nu de vruchten van en kan rustig zijn pintjes drinken. Swa daarentegen heeft misschien wat teveel vooraf gedronken.
  Ik kijk in ieder geval uit naar jullie verslagen en reis weer op een zeer budgetvriendelijke manier mee met jullie. Fiets ze en vermijd lekke banden. gr

  Like

 2. Ziet er alweer een dorstige streek uit, maar als jullie toekomen met slechts dos servesos (hopelijk goed geschreven) per dag, zullen jullie zeker niet over het budget gaan.
  Wou nog melden dat ik met spijt in het hart en de tranen in de ogen vandaag de vrouwkes heb uitgewuifd aan het treinstation.
  Over jullie werd er al niet meer gesproken uit het oog uit het hart.
  Met Piet afgesproken deze avond een stapje in het nachtleven van Neerpelt te zetten, iets saaier dan bij jullie, maar goed genoeg voor ons.
  Als ik die grind wegen zie op de foto’s dan gaat dat veel banden plakken worden, voor de rest geen nieuws, alles onder controle en tot weder horen.
  Thieu

  Like

 3. Toch weer goed vertrokken zo te zien! Veel plezier daar en geniet ervan! Vele groetjes en nog extra dikke kus van Loïc

  Like

 4. Marc, jouw analyse bevat ’n grond van waarheid. Alleen drank door lekker eten vervangen. Alleen … om er zo open en bloot voor ganse wereld mee geconfronteerd worden ? Doet pijn. Maar moet zeggen, als je mee zou fietsen betwijfel ik of je hier Jos ook pijn kon doen. En die kilo’s.. daar wordt ‘zwaar’ aan gewerkt. Groetjes vanuit ’n droomleven. En denk aan ons als je ergens op fietsterrras je jas kan uittrekken!!!

  Like

Reacties zijn gesloten.